آموزش لوله کشی پکیج دیواری

  • لوله‌ کشی پکیج یکی از مهم‌ترین موارد در هنگام انتخاب سیستم‌های گرمایشی نحوهٔ اجرای دقیق زیرساخت‌ها بر روی ساختمان است، چرا که بهترین و مؤثرترین سیستم‌ به دلیل عدم زیرساخت درست نتیجهٔ مطلوبی به بار نخواهند آورد. امروزه یکی از محبوب‌ترین سیستم‌های گرمایشی پکیج‌های دیواری هستند که توجه به قابلیت‌های بالا و هزینهٔ مناسب برای خرید بسیار موردتوجه مردم قرار گرفته‌اند. در ادامهٔ این مقاله قصد داریم به آموزش لوله کشی پکیج دیواری بپردازیم. با تهران سرویس آنلاین همراه باشید، و سؤالات خود را از طریق کامنت و یا تماس با یکی از شعب تهران سرویس آنلاین با ما در میان بگذارید.
    لوله کشی پکیج به روش های مختلفی و با استفاده از متریال متفاوت قابل اجراست اما آنچه این امر را بیش از پیش مهم و مورد توجه میسازد رعایت اصول لوله کشی و بهره گیری از بهترین نتیجه ی گرمایشی است.حتما پیش از انجام لوله کشی محل مورد با تکنسین های ما در این زمینه مشاوره کرده و از آنها بخواهید بهترین نقشه ی لوله کشی پکیج را به شما عزیزان ارائه دهند.

    لوله کشی پکیج دیواری:

    لوله‌کشی پکیج باید توسط فرد متخصص و کارآزموده انجام شود، چرا که این کار دارای حساسیت‌های بالایی بوده و بروز کوچک‌ترین خطا مشکلات بسیاری را بعدها به دنبال خواهد داشت.
    قبل از انجام لوله‌کشی پکیج و شوفاژ باید یک نقشه دقیق از ساختمان و مکان‌هایی که قرار است شوفاژها در آن مکان‌ها نصب شوند نیاز داریم. در لوله‌کشی پکیج دیواری باید علاوه بر کارایی بالا زیبایی ظاهری کار را نیز مدنظر قرارداد.

    برای استفاده از خدمات تهران سرویس آنلاین با ما در تماس باشید:

    قیمت لوله کشی پکیج

    انواع روش های لوله کشی پکیج:

    لوله کشی انشعابی :

    نحوه لوله‌کشی پکیج در ساختمان با نحوه لوله‌کشی آب ساختمان رابطه مستقیم دارد. به‌منظور توضیحات بیشتر می‌توان این‌طور گفت که لوله‌کشی آب ساختمان اگر به‌صورت انشعابی صورت‌گرفته باشد در ادامه کار نیز برای لوله‌کشی شوفاژ هم می‌توان از شیوه انشعابی استفاده کرد.
    لوله‌کشی انشعابی خود به دو صورت لوله‌کشی روکار و لوله‌کشی توکار در داخل ساختمان اجرا می‌شود.
    همان‌طور که از نام لوله‌کشی روکار مشخص است در این نوع لوله‌کشی لوله آب سرد گرفته شده از رایزر اصلی در ساختمان تا پکیج به‌صورت روکار انجام می‌شود. اما در لوله‌کشی پکیج به شیوه توکار ابتدا از رایزر اصلی آب سرد یک انشعاب گرفته و این لوله را از زیر کار به پکیج می‌رسانیم.
    کاملاً واضح است که اگر بخواهیم از لوله‌کشی انشعابی به شیوه توکار برای لوله‌کشی پکیج استفاده کنیم، برای جلوگیری از ایجاد هزینه‌های بیشتر باید این نوع لوله‌کشی را در ساختمان در حال ساخت و یا در حال بازسازی انجام داد.

    مزایا لوله کشی انشعابی :

    قیمت کمتر نسبت به روش کلکتوری دارد، نصب آن بسیار راحت و آسان است.

    معایب لوله کشی انشعابی :

    نشتی و شکستگی در اتصالات به وجود می‌آید، استفاده از اتصالات زیاد در کف باعث افت فشار می‌شود، در صورت خرابی یک قسمت از لوله کل آب واحد ساختمان قطع می‌شود و تا تعمیرات انجام نشود افراد آن واحد باید بدون آب سپری کنند.

    لوله کشی پکیج دیواری به شیوه کلکتوری :

    لوله‌کشی کلکتوری بهترین روش برای لوله‌کشی پکیج دیواری است؛ اما این روش تنها در صورتی قابل‌اجراست که در زمان ساخت منزل یا در حال بازسازی آن انجام گیرد. برای انجام این نوع لوله‌کشی ابتدا باید یک کلکتور مجزا برای پکیج در نظر گرفته شود. در مرحله بعد یک انشعاب آب از رایزر اصلی به کلکتور مخصوص پکیج کشیده و یک لوله برگشتی از کلکتور را به پکیج می‌رسانیم. برای لوله‌کشی کلکتوری تنها می‌توان از لوله‌های پلیمری و یا لوله‌های پنج لایه استفاده کرد.

    برای مطالعه مقاله پکیج بوتان بخریم یا ایران رادیاتور؟ اینجا کلیک کنید. لوله کشی پکیج

    برخی از مزیت های مهم لوله کشی به روش کلکتوری عبارتند از:

    قابلیت کنترل و مدیریت جریان آب
    افزایش راندمان و بازده پکیج
    تنظیم فشار پکیج
    نصب سریع
    سهولت در اجرا
    مقرون به صرفه از نقطه نظر اقتصادی
    وزن سبک و مناسب
    و طول عمر بسیار بالا

    به طور معمول زمانی که ساختمان لوله‌کشی توکار برای پکیج نداشته باشد می‌توان از لوله‌کشی روکار برای رادیاتورها استفاده کرد و همین‌طور در ساختمان‌هایی قدیمی برای تعمیرات لوله‌کشی پکیج همیشه از این شیوه استفاده می‌شود. در واقع لوله‌کشی فرسوده قدیمی از بین رفته‌اند و می‌بایست از لوله‌های جدید و مقاوم به‌صورت روکار، برای جلوگیری از هزینه اضافی و برای تأمین آب رفت‌وبرگشت شوفاژ استفاده کنیم. هزینه نگهداری و تعمیر پکیج خانه‌های قدیمی و یا تعویض لوله‌های پکیج توکار فرسوده بسیار بیشتر از هزینه لوله‌کشی پکیج روکار است.
    برای مطالعه مقاله روش نصب حوله خشک کن اینجا کلیک کنید.

    نصب تک لوله ای :

    یکی دیگر از انواع لوله کشی ها نصب تک لوله ای است از مزایای این روش می توان به ساده بودن آن و از معایب آن می توان به رسیدن حرارت تنها به ابتدای لوله اشاره کرد.

    لوله کشی پکیج دو لوله ای با برگشت مستقیم:

    از گزینه های کاربردی و کارآمد برای لوله کشی در محیط های کوچک و منازل می باشد. یکی از محاسن استفاده از این روش، این دلیل است که مراحل انجام آن به آسانی و در زمان کمتر صورت می گیرد.
    در این روش لوله کشی، یک خط لوله برای رفت و یک خط لوله برای برگشت در داخل پکیج در نظر گرفته می شود.

    لوله کشی پکیج با برگشت معکوس :

    یکی دیگر از روش های لوله کشی که برای واحدهای مسکونی دارای مساحت متوسط بسیار به کار گرفته می شود، لوله کشی با برگشت معکوس است.از نقاط قوت این روش لوله کشی می توان به موارد، تامین گرمایش مورد نیاز و توزیع حرارت مطلوب و بهینه اشاره کرد.این دو نقطه ی قوت باعث شده تا شیوه ی لوله کشی با برگشت معکوس در ساختمان ها، کاربرد بیشتری نسبت به دیگر روش ها داشته باشد.
    برای مطالعه مقاله بهترین مدل پکیج بوتان اینجا کلیک کنید.
    آموزش لوله کشی پکیج دیواری

    مواردی که قبل از لوله کشی پکیج باید به آن توجه کرد :

    انتخاب بهترین پکیج دیواری :

    پیش از سروع لوله کشی و رسیدن به انتخاب روش مناسب ابتدا شما باید بهترین برند و مناسب ترین ظرفیت پکیج دیواری را انتخاب کرده و از تکنسین مورد نظر بخواهید تمامی جوانب درباره مناسب بودن پکیج دیواری برای منزل شما در نظر داشته باشد.برخی از افراد تصور میکنند هرقدر پکیج خریداری شده بزرگتر باشد برای منزل آنها بهتر خواهد بود در صورتی که باید به این عزیزان یاد آور شویم که ظرفیت پکیج باید متناسب با متراژ منزل باشد، درغیر این صورت علاوه بر افزایش هزینه های خریداری و گرمایش هزینه ی بالای استهلاک پکیج را نیز باید در نظر داشته باشید.

    انتخاب جنس و طول مناسب لوله :

    در انتخاب لوله مناسب توجه به ظرفیت انتقال حرارت لوله ها، قطر لوله ها، جنس لوله ها، ضخامت جدار لوله ها، سایز مناسب لوله ها، مقدار دمای مورد نیاز برای گرمایش ساختمان، محل نصب پکیج، متراژ محیط، قدرت پمپ پکیج، میزان و مقدار حرارت دمای آب، نوع مبدل به کار رفته در پکیج (غیر مستقیم، مستقیم) از عوامل اصلی می باشد.
    معمولا لوله های پلاستیکی به دلیل تحمل کافی در برابر فشار آب و مقاومت بالا در برابر گرما بهترین گزینه برای لوله کشی پکیج دیواری هستند. معمولا برای لوله کشی پکیج دیواری از لوله های فلزی، پلیمری و یا پنج لایه استفاده می شود.

    انتخاب نوع لوله کشی :

    براساس مکان قرارگیری لوله ها، لوله کشی پکیج به دو نوع روکار و توکار تقسیم می شود، زیبایی و عدم نمایش لوله ها یکی از اصلی ترین مزایای لوله کشی توکار است، در لوله کشی روکار برای جلوگیری از گرما دیدگی لوله ها و ایجاد خمیدگی در آنها و ایمنی و حد استاندارد بالا بهتر است از لوله های پنج لایه استفاده شود.

    متراژ مناسب لوله :

    انتخاب متراژ مناسب لوله ها در لوله کشی پکیج مربوط به پیشگیری از فشار مضاعف روی پمپ است. به این صورت که اگر در لوله کشی شوفاژ و پکیج مجبور به لوله کشی با متراژ بالا می‌شوید، در قسمت رفت یک پمپ کمکی قرار دهید که فشار کمتری روی پمپ اصلی باشد.

    انتخاب مسیر مناسب :

    یکی از مهمترین نکات در طرز لوله کشی پکیج دیواری انتخاب مسیر مناسب برای لوله کشی است. بعد از تعیین مسیر درست لوله کشی باید طول مسیرها را مشخص کرد تا لوله‌ها در اندازه و قطر مناسب تهیه شوند. مسیر لوله کشی رادیاتور شوفاژ باید به گونه ای باشد که از زانو و لوله های پرپیچ و خم کمتر استفاده شده باشد. مسیر نامناسب با زانوها و لوله کشی‌های پر پیچ و خم فشار بیشتری به پمپ پکیج وارد و کار آن را سخت‌تر می‌کند. درصورت استفاده از زانو قطر لوله باید 25 و زانو باید 45 درجه باشد تا از مشکلات احتمالی جلوگیری شود.

    محل رادیاتورها :

    یکی از نکات اجرایی لوله کشی پکیج و شوفاژ ساختمان، توجه به محل قرار گرفتن رادیاتورهاست. بهتر است آنها را زیر پنجره‌های واحد قرار داد تا کاملا سرمای بیرون را خنثی کنند.
    برای مطالعه مقاله ضررهای نگهداری پکیج در منزل اینجا کلیک کنید.

    بهترین نوع لوله کشی پکیج چیست؟

    بهتر است برای لوله کشی پکیج از سیستم کف گرمایش استفاده کنید، در این نوع لوله کشی به دلیل چرخش و سیر کوله شدن آب و نیز وجود پولیمر و نه آلومینیوم، در لوله رسوب تولید نمی شود و یا در صورت تولید رسوب مقدار آن بسیار ناچیز است و درنتیجه آسیب کمتری به پکیج وارد می شود، در این نوع لوله کشی متراژ گرمایش از کف، رفت و برگشت محاسبه می شود.

    نکات ریز اما مهم در لوله کشی پکیج :

    1. برای بهتر داغ شدن شوفاژ در هنگام لوله‌کشی از تعداد زانوی کمتری استفاده کنید؛ زیرا هر چه تعداد زانو بیشتر باشد پمپ پکیج فشار بیشتری را متحمل می‌شود، حال اگر از زانو استفاده می‌کنید دقت کنید که قطر لوله 25 باشد و زانو 45 درجه باشد؛ زیرا این نوع از فشار زیاد بر پمپ و شکسته‌شدن آب برگشت جلوگیری کرده و مشکلات کمتری برای پکیج ایجاد می‌کند.
    2. برای لوله‌کشی رادیاتورها بهتر است آنها را در زیر پنجره قرار دهید تا از تأثیر سرمای خارج از محیط جلوگیری بکند، در محاسبه متراژ گرمایش رادیاتور فقط مسیر رفت را حساب می‌کنیم، علم‌های رادیاتور که از آنها برای بستن رادیاتورها استفاده می‌کنیم نیز باید در زیر پکیج 32 باشد و نهایتاً به لوله 25 تبدیل شود.
    3 .هر چه متراژ لوله بیشتر باشد فشار بیشتری بر پمپ پکیج وارد می‌شود، پس بهتر است از متراژ لوله کمتر استفاده کرد، اگر به هر دلیلی متراژ لوله‌کشی زیاد شد یک پمپ کمکی در قسمت رفت قرار دهید تا به پمپ اصلی کمتر فشار وارد شود همچنین مسیر لوله‌کشی پکیج نباید پیچ‌وخم زیادی داشته باشد.
    4 .بهتر است در هنگام لوله‌کشی از لوله‌های 4/3 استفاده کنید، استفاده از لوله‌های 2/1 مگر در مواردی که متراژ ساختمان کوچک و مسیر لوله‌کشی کوتاه است توصیه نمی‌شود؛ زیرا این لوله‌ها به‌مرور باعث خرابی پمپ دستگاه می‌شوند.
    5 .برای محاسبه قدرت پمپ از فرمول قدرت پمپ= 0.075 × متراژ لوله‌کشی استفاده می‌کنیم، از این طریق می‌توان متراژ مناسب لوله‌کشی باتوجه‌به قدرت پمپ را به دست آورد.
    در انجام لوله‌کشی پکیج شوفاژ دیواری دقت لازم را داشته باشید و برای لوله‌کشی پکیج، نصب پکیج، تعمیر پکیج از متخصصین کمک بگیرید تا از نیاز مکرر به سرویس و تعمیر پکیج بکاهید و از خسارت‌های لوله‌کشی نامناسب پیشگیری کنید.
    برای مطالعه مقاله تعمیر پکیج آریستون اینجا کلیلک کنید.
    آموزش لوله کشی پکیج دیواری

    ترتیب لوله های زیر پکیج :

    لوله کشی پکیج شامل چهار نوع لوله کشی می باشد: لوله کشی اصلی آب سرد، آب گرم، سیستم رفت و برگشت می باشد.
    به منظور آشنایی و شناسایی ترتیب لوله های زیر پکیج باید خاطر نشان نمود که سیستم لوله کشی دستگاه پکیج به دو دسته بسته و باز طبقه بندی می گردد.
    بر این اساس، شیلنگ های ۳/۴ و دارای اندازه بزرگ موید رادیاتورها و مسیر بسته و شیلنگ های ۱/۲ و دارای سایز کوچک نمایانگر آبگرم مصرفی و مسیر باز می باشند. به عبارت دیگر، توجه به سایز لوله بهترین شیوه برای تشخیص ترتیب لوله های موجود در زیر پکیج می باشد.

    نکته: لوله های سایز ۳.۴ بهترین لوله ها برای لوله کشی هستند. از لوله های ۱.۲ می توانید برای متراژهای کوچک نیز استفاده کنید.
    نکته: برای جلوگیری از فشار به پمپ پکیج از زانوهای کمتر و با قطر ۲۵ و زاویه ۴۵ درجه استفاده کنید.
    برای مطالعه مقاله جرقه زن پکیج اینجا کلیک کنید.

     قیمت لوله کشی پکیج :

    هزینه پردختی برای لوله کشی پکیج با توجه به موارد مختلف برای هر فرد متفاوت است که این موارد به شرح زیر است.

    • تاثیر متراژ لوله کشی و محیط، در حجم کاری
    • توجه به نوع نصب پکیج. (می تواند به صورت دیواری یا زمینی نصب شود.)
    • نوع روش لوله کشی (به روش های تک لوله ای، دو لوله ای با برگشت مستقیم، برگشت معکوس، شیوه انشعابی و شیوه کلکتوری)
    • استفاده از روش روکار یا توکار بودن لوله کشی.
    • برحسب تعویض یا تعمیرلوله کشی های قبلی و انجام لوله کشی به صورت کلی.
    • جنس لوله و مواد استفاده شده در طی  لوله کشی.

    پکیج را در مکان‌های مختلفی می‌توان نصب کرد؛ اما در هر مکان باید استانداردهایی رعایت شود. مثلاً لوله‌کشی پکیج در آشپزخانه نباید بالای وسایل گرمایشی مانند اجاق‌گاز انجام شود.
    همچنین، لوله‌کشی باید طوری انجام شود که پکیج باید حداقل یک متر از دیوار روبه‌رو، ۱۵ سانتی‌متر از دیوار کناری و 1.2 متر با زمین فاصله داشته باشد. یک نکته حیاتی دیگر توجه به مسیر لوله‌کشی است.
    این کار باید باتوجه‌به نقشه، محل قرارگیری رادیاتور و طرح شبکه لوله‌کشی پکیج انجام شود. مسیر بهینه با حداقل پیچ‌وخم، با لوله مناسب و بدون نفوذ هوا، به جریان مطلوب آب و کارکرد صحیح سیستم کمک می‌کند.

    نکات مهم لوله کشی در محل نصب پکیج:

    لوله کشی پکیج و نصب آن در آشپزخانه:

    اگر تمایل دارید که پکیج در آشپزخانه نصب شود، لوله کش پکیج و شوفاژ باید دقت کند که پکیج نباید بالای اجاق گاز یا هر وسیله گرمایشی دیگر نصب شود. همچنین فواصل باید به‌خوبی رعایت شوند. پکیج حداقل باید 1 متر با دیوار روبروی خود، و حداقل 15 سانتی‌متر از دیوار یا کابینت کنار خود فاصله داشته باشد؛ و فاصله آن با زمین نیز نباید کمتر از 120 سانتی‌متر باشد.

    لوله کشی و نصب پکیج در کابینت:

    اگر می‌خواهید پکیج دیواری را داخل کابینت تعبیه و از مدل دیواری دودکش دار استفاده کنید، باید از کابنتی استفاده کنید که در آن کرکره ای باشد، زیرا پکیج برای سوخت نیاز به اکسیژن دارد و تنها در اینصورت می‌تواند اکسیژن مورد نیازش را تامین کند.

    لوله کشی و نصب پکیج در تراس:

    به منظور افزایش مکش، بهتر است که دستگاه پکیج پایین تر از دریچه دودکش نصب شود. بنابراین فاصله استاندارد کلاهک تعدیل دودکش تا دریچه دودکش باید حداقل 30 سانتی‌متر باشد. برای رعایت این فاصله باید در زمان لوله کشی پکیج، محل قرارگیری لوله آب گرم و سرد و لوله کشی گاز باتوجه استاندارها رعایت شود.
    برای مطالعه مقاله روشن کردن پکیج اینجا کلیک کنید.لوله کشی پکیج دیواری

    سوالات متدوال در لوله کشی پکیج دیواری:

    لوله کشی شوفاژ روکار در چه مواقعی انجام می شود؟

    لوله کشی روکار پکیج به دلایل مختلفی انجام می شود که تعدادی از انها را شرح خواهیم داد.

    • ترکیدن لوله ها

    اکثر ساختمان ها هنگام ساخته شدن، لوله کشی را به صورت توکار انجام می دهند و تمام لوله ها در داخل دیوار یا زمین قرار می گیرند. پس از چند سال ممکن است در لوله هایی که به صورت توکار هستند، دچار ترکیدگی و خرابی ایجاد شوند و برای تعمیر آنها، نیاز است که دیوار یا زمین شکافته شود که این کار بسیار سخت و هزینه بر خواهد بود.
    افراد بعد از ترکیدگی لوله های توکار، برای اینکه خیال خودشان را راحت کنند و از دردسرهای این روش لوله کشی رها شوند، اقدام به نصب لوله شوفاژ روکار می کنند.

    • اضافه کردن انشعاب جدید

    اگر ساختمان شما لوله کشی توکار داشته باشد و بخواهید یک انشعاب جدید ایجاد کنید، مثلا بخواهید پکیج را در خانه خودتان نصب کنید، نمی توانید مجددا لوله ها را به صورت توکار نصب کنید. چون این کار هم هزینه بر است و هم خرابی زیادی ایجاد می کند.به همین خاطر برای اضافه کردن انشعاب جدید، شما باید از روش لوله کشی شوفاژ روکار استفاده کنید تا بتوانید امکانات جدیدی که می خواهید را در ساختمان خودتان ایجاد کنید.
    لینک کوتاه مقاله : https://b2n.ir/a12176

    آیا تهران سرویس آنلاین لوله کشی پکیج دیواری نیز انجام میدهد؟

    در پاسخ به این سوال که سوال بسیاری از افراد در است باید بگوییم لوله کشی پکیج دیواری توسط تکنسین تاسیساتی انجام شد و تعمیرکاران تهران سرویس آنلاین تنها نصب لوله های زیر پکیج را به عهده میگیرند.اموزش لوله کشی پکیج دیواری

    • منزل ما نوساز است و لوله کشی پکیج به صورت توکار درون انجام شده بعد از مدتی چه مادرین از حج استفاده می کنی امروز متوجه شدیم که سقف منزل پایینی همسایه ۲۴ نم زدگی شده آیا امکانش هست که از لوله کشی پکیج ما باشه

    • سلام روز شما بخیر تا چه متراژ طول لوله برای روش کلکتوری مناسبه با وجود ۱۶ متر باید لوله کشی انجام بدیم

    • با توجه به انعطاف بالا و قابلیت استفاده در متراژ های بالا بهترین انتخاب در روش کلکتوری لوله های پنج لایه هستند

    • برای انجام لوله کشی روکار شوفاژ به مقدار کمی کنده‌کاری نیاز داریم به همین دلیل بهتر است در زمان های بازسازی برای این کار انتخاب شود چرا که باید لوله ها با استفاده از یک غلاف سیمانی پوشیده شده تا بتوان از تغییر حالت لوله تا حد امکان جلوگیری شود

    • در انجام لوله کشی با استفاده از لوله های پلیمری برای شوفاژ ها لوله های رفت و برگشت در پایین ترین سطح دیوار کشیده می شود که بهترین انتخاب برای این کار لوله های سفید است

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    تماس با کارشناس