با جایگزین شدن پکیج به جای وسایل گرمایشی منسوخ شده نصب پکیج یکی از خدمات پردرخواست در فصل زمستان است.به جرات می توان گفت که یکی از فاکتور های مهم در طول عمر و کارایی پکیج ها، محلی است که اقدام به نصب پکیج میکنیم.زیرا اگر پکیج در شرایط محیطی مناسب نباشد، علاوه بر اینکه طول عمر پایینی خواهد داشت، می تواند حادثه ساز باشد. بنابراین انتخاب محل مناسب و نصب استاندارد و اصولی یکی از گزینه ها اصلی می باشد که بهتر است توسط متخصص و افراد با تجربه صورت گیرد.نصب اصولی پکیج علاوه بر اطمینان، از هزینه ها تعمیر پکیج و هم سرویس پکیج می کاهد. برای مثال اگر نصب پکیج های دیواری در محیطی بسته انجام شوند و هوای کافی وجود نداشته باشد، نمیتواند گاز منوکسید کربن را به خوبی دفع کند و در نتیجه باعث می شود که جان افراد به خطر بیافتد.نصب پکیج یک کار کاملا تخصصی است. بالا رفتن استانداردهای ساختمانسازی و نیاز به مستقل شدن سیستم گرمایشی خانهها باعث افزایش در خواست برای نصب پکیج شده است.
نصب پکیج یک مهارت تخصصی است که باید دقیق و درست انجام شود تا بعد از نصب پکیج مشکلی پیش نیاید.نصب پکیج خود را به تهران سرویس بسپارید تا با خیالی راحت فصل سرما را پشت سر بگذارید
انواع پکیج:
-پکیج دیواری -پکیج زمینی
پکیج دیواری 4 مدل دارد:
- پکیج تک مبدل: برای گرم کردن آب مصرفی (آب لولههای گرم آشپزخانه و سرویسهای بهداشتی) و آب گرم رادیاتورها (که گرمایش محیط را انجام میدهد) از یک مبدل استفاده میکند.
- پکیج دو مبدل: گرم نمودن آب مصرفی خانه و آب گرم جاری در رادیاتورها با استفاده از دو مبدل جداگانه انجام میشود.
- پکیج چگالشی: این مدل پکیج در مصرف انرژی بسیار بهینه است و بخشی از انرژی مصرفی برای گرم شدن آب را برای گرم کردن آب سرد ورودی پکیج مورد استفاده قرار میدهد.
- پکیج مخزندار: در این مدل یک مخزن با حجم متوسط 50 لیتر وجود دارد که باعث میشود نوسان کمتری در دمای آب خروجی پیش بیاید.
نحوه نصب پکیج :
پکیجها به دو صورت دیواری و زمینی هستند. نصب پکیج دیواری و نصب پکیج زمینی نیاز به تخصص خاص خود را دارد. هزینه نصب پکیج توسط یک متخصص پایینتر از هزینه تعمیر پکیج به دلیل نصب بد است.
قیمت نصب پکیج، چگونه محاسبه میشود :
از سوالات متداول در زمینه نصب پکیج، هزینه نصب پکیج است. خوب است بدانید هزینه نصب پکیج ایران رادیاتور و هزینه نصب پکیج بوتان ومتفاوت است.بنابراین یکی از عوامل موثر در هزینه نصب پکیج نوع برند کیج شما است. هزینه نصب پکیج با توجه به محل نصب و نوع پکیج شما متغیر است.
محل نصب پکیج :
در زمان ساخت و یا بازسازی ساختمان بر اساس نظر پیمانکار معمولا نصب پکیج در بالکن و یا نصب پکیج در آشپزخانه صورت میگیرد. در زمان نصب پکیج در بالکن و یا نصب پکیج در آشپزخانه باید یک سری نکات را رعایت نمود که در ادامه برای شما ذکر شده است. مهمترین نکته در نصب پکیج در بالکن و یا نصب پکیج در آشپزخانه نحوه نصب پکیج روی دیوار است.
شرایط مورد نیاز محل نصب دستگاه:
محل نصب دستگاه باید کلیه شرایط مورد نیاز دودکش را دارا باشد.به ازاء هر کیلو وات توان دستگاه به 1 متر مکعب فضا نیاز است. به طور مثال دستگاهی که 24 کیلو وات توان دارد به 24 متر مکعب فضا نیاز دارد. در صورتی که حجم محل نصب دستگاه کمتر از حد مورد نیاز دستگاه باشد، باید فضای محل نصب دستگاه را به اتاق مجاور و یا فضای آزاد ارتباط داد که می توان بوسیله بریدن بالا و پایین درب اتاق به اندازه 5 سانتیمتر و یا قراردادن هواکش های مشبک در بالا و پایین درب فضای محل نصب دستگاه را به اتاق مجاور به صورت دائماً باز ارتباط داد.
در نظر داشته باشید: در صورتی که فضای محل نصب دستگاه کمتر از حد مورد نیاز دستگاه باشد و نیاز بود که فضای محل نصب دستگاه به اتاق مجاور و یا هوای آزاد ارتباط داده شود حتماً باید نوع ارتباط دائماً باز باشد. به طور مثال نمی توان از پنجره های قابل باز و بسته شدن و یا فن استفاده نمود، زیرا ممکن است که پنجره بدلیلی بسته شود و یا فن خراب شود و اکسیژن اتاق توسط دستگاه مصرف شود و باعث خفگی افرادی که در آن اتاق هستند بشود.
اکسیژن مورد نیاز پکیج:
علاوه بر اینکه به ازاء هر کیلو وات توان دستگاه به 1 متر مکعب فضا نیاز است، فضای اتاق محل نصب دستگاه نیز باید به محیط هوای آزاد بیرون از اتاق محل نصب دستگاه یک دریچه یا پنجره دائماً باز ارتباط داشته باشد تا اکسیژن مورد نیاز دستگاه از محیط بیرون از اتاق محل نصب دستگاه تامین گردد و هم در صورت نشتی احتمالی، گاز در محیط اتاق جمع نشود.
محل هایی که نمی توان دستگاه را در آنجا نصب نمود
- هرگز نباید دستگاه دودکش دار را در مکان هایی زیر 8 متر مکعب یا فضاهای بسیار کوچک نصب نمود.
- هرگز نباید دستگاه ها را در دستشویی، توالت، حمام ، رختکن، زیرزمین و امثال آن نصب نمود.
- هرگز نباید دستگاه ها را در مکان هایی که احتمال خطر آتش سوزی دارند مانند : انبار کاغذ، تینر، رنگ و امثال آن نصب نمود.
- هرگز نباید دستگاه ها را در محل هایی که در آن گاز های اسیدی موجود می باشد ( مانند بالای ماشین لباسشویی و …….) که باعث خوردگی اجزاء داخلی دستگاه شود نصب نمود.
در صورتیکه قصد خرید پکیج دیواری دودکش دار دارید و می خواهید پکیج را در داخل کابینت نصب کنید، حتما توجه کنید که پکیج برای احتراق نیاز به اکسیژن دارد و حتما باید درب کابینت کرکره ای باشد تا پکیج، اکسیژن مورد نیاز خود را از محیط دریافت کند.
نکات زیر را در نصب پکیج به خاطر داشته باشید:
1-قبل از خرید پکیج متراژ محل سکونت خود را در نظر داشته باشید. 2-نصب پکیج را در مکانهای مرطوب مانند حمام و یا دستشویی انجام ندهید. 3-اگر دیوار پشت پکیج شما به حرارت حساس است، حتما قبل از نصب دستگاه از عایق حرارتی استفاده کنید. 4-فاصله استاندارد از لبه پکیج تا دیوارهای کناری 15 سانتیمتر است. حتما این فاصله را رعایت کنید تا در آینده به مشکل بر نخورید. 5-محل نصب پکیج باید تهویه هوایی خوبی داشته باشد و هوا اطراف آن به خوبی جربان داشته باشد. وجود محفظه تهویه هوا هم باعث بهتر کار کردن دستگاه میشود، و هم باعث افزایش ایمنی ساکنین میشود. 6-استفاده از پکیج های زمینی برای ساختمان هایی با مساحت بالا پکیج های مخزن دار که توان عملیاتی بالایی دارند برای آپارتمان های دارای یک حمام مناسب هستند. 7-نصب پکیج چگالشی برای گرمایش کف مناسب تر است. 8-توان دستگاه و مساحت با هم رابطه ی مستقیم دارند. یعنی در ازای هر یک کیلو وات توان پکیج، 1 متر مربع محیط نیاز است 9-پکیج نباید در نزدیکی مکان و یا اشیا قابل اشتعال مثل بنزین، رنگ و یا مواد سوختنی قرار گیرد.
نحوه نصب پکیج روی دیواری :
اولین مرحله نصب پکیج بر روی دیوار نصب کردن پایه نگهدارنده پکیج یا شابلون است. این پایه بایستی روی یک دیوار مستحکم با پیچهای مناسب و استاندار به درستی نصب شود. این پایه باید کاملا تراز بوده و فضای اطراف مناسبی برای آن در نظر گرفته شود. نصب پکیج بر روی پایه نگهدارنده دومین کاری است که باید انجام بدهید. پس از قرار گیری درست پکیج باید از محکم بودن آن اطمینان حاصل کنید بعد از آب گیری و سنگین شدن پکیج اتفاقی برای پکیج پیش نیاید. زمانی که اتصالات آب وصل شد زمان اتصال لوله گاز است. از شلنگ با قطر مناسب استفاده کنید و در قسمت اتصالات حتما از بستهای فلزی محکم استفاده کنید. محل اتصالات و طول شلنگ را حتما با استفاده از مواد تست کننده نشتی برسی کنید. نصب دودکش از مراحل مهم میباشد که باید با رعایت استانداردها انجام شود. استفاده از دودکش با قطر استاندار باعث میشود گازهای حاصل از سوخت به راحتی خارج شوند. همچنین طول دودکش نباید بیش از حد طولانی بوده و در مسیر تعداد زیادی خم وجود نداشته باشد. در قسمت خروجی دودکش باید کلاهک استاندارد H نصب کنید. شما در این مرحله باید دوشاخی برق پکیج را به پریز برق وصل کنید. بهتر است برای محافظت از پکیج خود یک محافظ برق نیز برای آن نصب کنید. مرحله بعد باز کردن شیرهای ورودی آب پکیج است. شیر آب ورودی را باز کنید تا درجه فشار بار داخل منبع که با یک گیج اندازه گیری فشار بر روی پکیج نشان داده میشود بر روی 1/5 بیاید. بهترین درجه بین1/5 تا 2 میباشد. پکیج را روی حالت زمستانی گذاشته تا آب به داخل شوفاژها برود. پس از ورود آب به داخل شوفاژها شما باید تمامی شوفاژها را هواگیری بکنید. در زمان هواگیری باید مرتب میزان فشار آب داخل پکیج را بین 1/5 تا 2 نگهدارید. بعد از تست کامل و تمام شدن هواگیری کار شما به پایان رسیده و میتوانید با استفاده از پکیج آب گرم مصرفی خود را تامین کنید. و در زمستان تمامی بخشهای خانه شما گرمایی یکسان خواهند داشت.
قبل از نصب دستگاه باید کلیه تاسیسات ساختمان آماده باشد و کنترل آنها به عهده نماینده مجاز خدمات می باشد.
به طور خلاصه مراحل نصب پکیج:
اتصال لوله آب:
پس از نصب دستگاه بر روی دیوار، اتصال لوله آب از دیگر مراحل برای نصب پکیج به شمار می رود. قبل از آبگیری پکیج باید نسبت به محکم بودن دستگاه بر روی دیوار اطمینان حاصل کرد. چرا که عدم رعایت این امر در اثر آبگیری و سنگین شدن دستگاه میتواند باعث سقوط و واژگون شدن پکیج شود.
اتصال لوله گاز:
به منظور افزایش ضریب ایمنی و اطمینان، مناسب است که از شیلنگ های استاندارد و دارای قطر مناسب استفاده گردد.
همچنین اتصال شیلنگ با بست های فلزی محکم و تست کردن محل اتصال برای جلوگیری از نشتی، نباید مورد غفلت واقع شود.
نصب دودکش:
نصب دودکش از مهمترین مراحل نصب پکیج دیواری بوده که باید بر اساس استانداردهای لازم صورت گیرد. استفاده از دودکش های دارای قطر مناسب و استاندارد، در خارج شدن گازهای تولید شده در نتیجه احتراق دستگاه بسیار تاثیرگذار و مؤثر است.
استفاده از کلاهک استاندارد به شکل H و طولانی نبودن بیش از حد دودکش از مهمترین مؤلفه ها در این زمینه میباشد.
اتصال دو شاخه پکیج به برق:
به منظور حفاظت از دستگاه، نصب کردن کلید محافظ برق از گزینه های کاربردی تلقی میگردد.
باز کردن شیرهای ورودی آب:
از دیگر مراحل نصب پکیج دیواری باز کردن شیر ورودی به منظور نشان دادن میزان فشار بار داخل منبع دستگاه میباشد. این میزان که توسط یک گیج اندازه گیری فشار نمایان می گردد، مناسب است که بر روی درجه ۱/۵ الی ۲ باشد.
هواگیری پکیج دیواری:
برای انجام این فرآیند پکیج را در وضعیت زمستانه قرار داده تا آب در داخل شوفاژها جریان پیدا کند. پس از وارد شدن آب در درون شوفاژها هواگیری دستگاه صورت میگیرد. در هنگام انجام این فرآیند، نگه داشتن فشار آب درون پکیج ما بین ۱/۵ تا ۲ مناسب میباشد.
تاسیسات ساختمان شامل:
- لوله کشی آب سرد و گرم مصرفی و شیر های آب سرد و گرم مصرفی
- لوله کشی رفت و برگشت رادیاتور ها
- لوله کشی گاز
- داشتن دودکش مستقل با سایز 15 و دارابودن حداقل ارتفاع 4 متر برای دستگاه های دودکش دار و برای دستگاه های فن دار دسترسی نزدیک از طریق پنجره یا دیوار خارجی به هوای آزاد.
- نصب صحیح تمام رادیاتور های ساختمان
- اطمینان از تامین شدن هوای لازم برای سوختن در دستگاه ( تامین اکسیژن کافی در محل نصب دستگاه ) به صورت گردش طبیعی هوا و بدون استفاده از فن و یا وسیله ای دیگر.
- صحت سیستم برق رسانی به دستگاه و وجود سیستم ارت و استفاده نمودن از یک محافظ برق مناسب برای دستگاه
- وصل بودن آب شهر ساختمان و نبودن مشکل در سیستم آب رسانی ساختمان و مناسب بودن فشار آب ساختمان
- استفاده از رسوب گیر و صافی مناسب
مزایای پکیج دیواری :
- استقلال واحدهای مسکونی از یکدیگر
- استقلال هر واحد مسکونی در تامین آب گرم مصرفی و گرمایش محیط
- عدم نیاز به احداث موتور خانه ی مرکزی
- امکان کنترل سیستم در داخل ساختمان
- عدم هزینه شارژ ماهانه و تعمیر و نگهداری
- سهولت در نصب ، راه اندازی ، سرویس و نگهداری
- راندمان بالاتر نسبت به موتور خانه مرکزی
- امنیت بالاتر بخاطر و جود سنسورهای آب گرم مصرفی و شوفاژ و سنسور دود و …….
- عدم اشغال فضای مفید در ساختمانها
- ابعاد کوچک، تقریبا به اندازه یک دستگاه آبگرمکن دیواری معمولی
- تنظیم دما به میزان دلخواه
- تامین آب گرم دائم و فراوان در کمترین زمان و جلوگیری از اتلاف انرژی
- هر زمان که شما به آب گرم نیاز داشته باشید دستگاه روشن می شود و در مواقع دیگر خاموش است
- ایمنی کامل (دستگاه به صورتی طراحی گردیده که هیچ خطری را متوجه مصرف کننده آن نمی سازد)
- عملکرد مطمئن (تامین گرمایش واحدهای مسکونی تا متراژ حداکثر 350 متر مربع به صورت کامل )
- کارکرد آرام و بدون صدا
- راندمان حرارتی بالا همزمان با صرفه جویی در مصرف سوخت
- کوتاه شدن مسیر لوله های انتقال آب گرم رادیاتور و آب گرم مصرفی به محل مورد نظر و در نتیجه جلوگیری از اتلاف انرژی و زمان
معایب پکیج دیواری :
- چون مخزن ندارد، زمانی که چند شیر آب با هم باز شوند، حجم آب کم می شود.
- اگر برق قطع شود و یا مشکلی پیدا کند، آب گرم در دسترس نیست
- مدل های کوچک آن برای خانه های چند حمامی مناسب نیست.
نکاتی در مورد نصب پکیج زمینی :
- پکیجهای زمینی برای ساختمانهایی با مساحت بالا بمناسب است.
- نصب پکیج زمینی مصرف انرژی بیشتری نسبت به نصب پکیج دیواری دارد.
- اگر چند سرویس بهداشتی و حمام دارید و تمایل به نصب چند پکیج دیواری نیستید میتوانید با نصب پکیج زمینی تمامی مشکلات را حل کنید.
نصب پکیج در تهران :
تهران سرویس با داشتن بیش از 100 تکنیسین فعال در سراسر تهران اماده خدمت رساتی به شما عزیزان است.نصب انواع برند پکیج در تهران با هزینه اتحادیه پکیج کاران.
ضمانت قطعات پکیج:
تمامی قطعات مصرفی در تعمیر سرویس و نصب پکیج دارای ضمانت 180 روزه میباشد .تعمیر پکیج خود رابا اطمینان خاطر به تهران سرویس بسپارید.
عوامل موثر بر هزینه نصب پکیج و رادیاتور:
برند پکیج:
اولین فاکتور موثر برند دستگاه است. برای مثال، نصب پکیج بوتان با ایران رادیاتور متفاوت است. این رقم که رایطه مستقیمی با قیمت خود دستگاه دارد، شاید چندان قابل توجه نباشد، اما با در نظر داشتن آن میتوان تخمین دقیقتری از هزینه نصب پکیج و رادیاتور داشت. در میان مدلهای یک برند مشخص نیز ممکن است کمی تفاوت قیمت وجود داشته باشد.
لوله کشی پکیج:
این فاکتور تاثیر اصلی خود در نصب پکیج بوتان و برندهای دیگر را زمانی نشان میدهد که نصاب ناچار باشد تعمیرات و تغییراتی را در لوله کشی ساختمان اعمال کند. علاوه بر این مورد، نوع و کیفیت لولههای مورد استفاده نیز بر هزینه نصب پکیج و رادیاتور موثر است.
محل نصب پکیج:
اگر محل نصب درنظر گرفته شده نیز به گونهای باشد که نصب پکیج بوتان یا هر برند دیگری را با چالش جدی مواجه کند (مثلا گوشههایی که دسترسی به آنها ساده نیست)، باید امکان افزایش اجرت نصاب پکیج را در نظر داشت. از جمله موارد دیگری که به هزینه نصب پکیج و رادیاتور اضافه میشوند میتوان به اجرت نصاب و سایر لوازم جانبی مصرف شده در روند کار است.
تعمیر تمامی برند پکیح:
در هنگام مواجه شدن با مشکلات پکیج خود کافیست با ما تماس حاصل نمایید , تا تعمیرکار تهران سرویس برای رفع مشکل به محل اعزام شود. تعمیر پکیج بوتان تعمیر پکیج ایرفل تعمیر پکیج ایران رادیاتور تعمیر پکیج روکا تعمیر پکیج ایساتیس تعمیر پکیج دوو تعمیر پکیج گلدیران تعمیر پکیج ناوین تعمیر پکیج بوش تعمیر پکیج تاچی تعمیر پکیج آریستون تعمیر پکیج نیووارم تعمیر پکیج ایتالترم
چرا نصاب پکیج خود را از تهران سرویس انتخاب کنیم؟
۱ – دارای تکنسین های با سابقه کاری حداقل ۷ سال و مختص تعمیرات پکیج ۲ – تکنسین های دوره دیده و آشنا به زبان ۳ – سعی در تعمیر قطعات و اجتناب از تعویض آن ۴ – حداقل زمان برای حاضر شدن در منزل و شرکت شما منطبق بر وقت تعیین شده شما ۵ – تعمیر با نرخ مصوب اتحادیه و نهادهای نظارتی ۶ – ضمانت نامه و گارانتی قطعات از شش تا ۳۶ ماه ۷ – استفاده از قطعات درجه یک و قطعات فابریکی و اورجینال ۸ – سرویس دهی به طور شبانه روزی، حتی در تعطیلات رسمی و جمعه ها 9-دارای نماد اطمینان از وزارت صنعت معدن و تجارت 10-بالاترین رضایت مردمی