راهنمای استفاده از کنترل کولر گازی

  • 0
    (0)

    راهنمای استفاده از کنترل کولر گازی و شرح کامل عملکرد دکمه های کنترل کولر گازی را در این مقاله با یکدیگر بررسی خواهیم کرد .یکی از اولین اقدامات استفاده از هر وسیله ی برقی مطالعه دفترچه راهنما و آشنایی کامل با نحوه استفاده از کنترل آن وسیله است.کولر گازی یکی از انواع این وسیله ی برقی است، که برای کار با آن باید آشناییت کامل با علامت های اختصاری، اشکال و نوشته های روی کنترل آن داشته باشیم.
    در این مقاله ما شما را با تمامی این موارد آشنا خواهیم کرد،لطفا مقاله راهنمای استفاده از کنترل کولر گازی را از دست ندهید.و در صورت نیاز به مشاوره و راهنمایی تنها کافیست با یکی از شعب تهران سرویس آنلاین تماس حاصل کرده و یا از طریق فرم درخواست خدمات عبارت مشاوره را برای ما ارسال کنید، و منتظر تماس مشاوران تهران سرویس آنلاین باشید.
    برای دانلود فایل راهنمای استفاده از کنترل کولر گازی اینجا کلیک کنید.

    راهنمای کار با کنترل کولر گازی و تنظیمات آن :

    دکمه on / off :

    این دکمه برای خاموش یا روشن کردن کولر گازی استفاده می شود و ممکن است در بعضی ریموت ها با کلمات Start / Stop نشان داده شود.این دکمه که در برخی از کنترل ها قرمز است ، به صورت START/STOP نیز نمایش داده شود .در این حالت کولر گازی در تنظیمات قبلی که خاموش شده شروع به فعالیت میکندو

    دکمه Mode  :

    دکمه mode اصلی ترین دکمه روی ریموت است و با استفاده از آن می توان حالت کولر گازی را تغییر داد. معمولاً کولر گازی ها دارای 5 حالت مختلف هستند ،که با هر بار فشردن دکمه mode وضعیت کولر گازی به حالت دیگری تغییر می کند. این پنج حالت با کلمات auto، cool، dry، fan و heat نشان داده می شوند و روی ریموت کنترل با علامت های خاصی نشان داده می شوند.
    هر یک از این حالت‌ها دارای، علامت و نام مخصوص هستند که در هنگام اجرا، اغلب نام یا تصویر آن‌ها بر روی پنل یا صفحه نمایش ریموت کنترل یا صفحه نمایش کولر گازی شما، نشان داده‌ خواهد شد.

    روشن کردن کولر گازی بدون ریموت کنترل

    انواع حالت‌ عملکرد کولر گازی

    انواع حالت عملکرد کولر گازی را در ادامه شرح داده ایم.

    1. حالت عملکرد auto
    2. حالت عملکرد fan
    3. حالت عملکرد cool
    4. حالت عملکرد heat
    5. حالت عملکرد dry

    حالت عملکرد Auto در کنترل اسپلیت

    • همانطور که می‌دانید کلمه Auto مخفف کلمه اتوماتیک است.
    • هنگامی که با استفاده از ریموت کنترل کولر گازی، دستگاه خود را بر روی این حالت تنظیم می‌کنید، دستگاه شما قادر خواهد بود؛ سرما و گرما یا به‌ عبارتی دمای محیط را تشخیص دهد و عملکرد کولر را بر اساس آن تنظیم نماید.
    • این حالت اغلب برای استفاده در مواقعی کاربرد دارد، که کسی در منزل حضور ندارد.

    حالت عملکرد fan در کنترل اسپیلت

    • شما می‌توانید با استفاده از دکمه Mode که بر روی ریموت کنترل کولر گازی طراحی شده، دستگاه خود را در حالت فن FAN قرار دهید.
    • در این حالت کندانسور یا موتور کولر خاموش می‌شود و فقط فن داخلی دستگاه کار می‌کند.
    • این مود غالباً زمانی استفاده می‌شود که شما فقط نیاز به گردش هوا در منزل دارید.
    • برای مثال در فصولی مانند بهار و پاییز احتیاج چندانی به تولید گرما یا سرما نیست و فقط گردش هوا در منزل کافیست.

    حالت عملکرد COOL در کنترل اسپیلت

    • علامت COOL به شکل یک دانه برف است.
    • همانطور که از نام آن پیداست، این حالت در مواقعی به کار می‌رود که لازم است کولر سرمای کافی برای خنک‌کردن محیط منزل تولید کند.

    حالت عملکرد HEAT در کنترل اسپیلت

    • حالت HEAT دقیقاً برعکس کلمه Cool است و هنگام فعال‌سازی آن، اغلب علامتی به شکل خورشید نمایش داده می‌شود.
    • این حالت برای استفاده در فصل زمستان و به منظور گرم‌کردن فضای منزل مناسب است.

    حالت عملکرد DRY در کنترل اسپیلت

    • Dry اغلب با استفاده از قطرات آب نمایش داده می‌شود.
    • با فعال‌کردن این مود، دستگاه شما بر روی حالت خشک یا رطوبت‌گیر قرار می‌گیرد.
    • این گزینه برای استفاده در آب و هوای شرجی و پررطوبت طراحی شده است.
    • روش کار این گزینه، کندکردن فن داخلی کندانسور است.

    دکمه Temp :

    این عبارت مخفف کلمه دما است و این دکمه مخصوص کم و زیاد کردن دما است. توصیه می شود که دمای کولر گازی را روی 22 الی 25 درجه سانتی گراد تنظیم کنید زیرا این بازه مربوط به دمای تعادل است و در این دما بدن شما عرق نمی کند یا سرد نمی شود. اگر ریموت کنترل برای تنظیم دما دکمه های دیگری داشته باشد که با + و – علامت گذاری شده اند، دکمه Temp فقط دمای کنونی کولر گازی را نشان خواهد داد.

    زمانی که این دکمه فشرده می شود ممکن است شکل یک خانه ظاهر شود که این به معنای دمای تنظیم شده کولر گازی است، ممکن است شکل یک خانه به همراه دماسنج نشان داده شود که به معنای دمای محیط خانه است و ممکن است شکل دماسنج و بیرون خانه نشان داده شود که به معنای دمای بیرون خانه است. فقط برخی از مدل ها حالت آخر را دارا هستند.

    دکمه Fan speed :

    همان گونه که از نام این دکمه معلوم است برای تنظیم کردن سرعت فن کولر گازی تعبیه شده است . سرعت فن را می توانید روی حالت خودکار قرار دهید تا به شکل اتوماتیک سرعت را زیاد و کم کند.

    دکمه جت کول یا Turbo :

    این دکمه برای فعال کردن حالت جت کول یا توربو است و زمانی که فشرده شود کولر گازی با حداکثر توان خود محیط خانه را سرد خواهد کرد. در این حالت سرعت فن روی حالت ماکسیمم و دما روی حالت مینیمم تنظیم می شود. این قابلیت در بعضی ریموت ها با نام strong نشان داده شده است.

    دکمه Swing :

    این دکمه جهت قرار گرفتن دمپرها یا پره های تعیین کننده جهت باد را تنظیم می کند. شما با این دکمه می توانید جهت قرار گرفتن دمپرها را تنظیم کنید، حرکت آن ها را فعال یا غیر فعال کنید. بعضی از کولر گازی ها قابلیت حرکت دادن دمپرها در جهات چپ و راست را نیز دارا هستند.

    دکمه Timer on / off :

    با استفاده از این دکمه می توان بازه زمانی خاصی را برای فعالیت کولر گازی تعیین کرد. زمانی که زمان تعیین شده تمام شود کولر گازی به صورت خودکار خاموش می شود. از دکمه Set هم برای خاموش یا روشن کردن تایمر استفاده می شود. ممکن است این دکمه ها به شکل Sleep و Time up روی کنترل شما قرار گرفته باشند. از این دکمه ها هم برای تنظیم کردن یا خاموش کردن تایمر کولر گازی استفاده می شود.

    این دکمه تنظیمات انجام شده را لغو می کند و کولر گازی را به حالت اولیه باز می گرداند. قبل از تنظیم کردن ساعت کولر گازی یا بعد از تعویض کردن باتری های ریموت می توانید از این گزینه استفاده کنید و سپس تنظیمات دلخواه را مجدداً انجام دهید.

    دکمه Clock :

    همان طور که از نام این دکمه پیداست برای تنظیم ساعت کولر گازی به کار برده می شود.

    دکمه Room temperature checking :

    این دکمه برای فهمیدن دمای هوای اتاق تعبیه شده است و با فشردن آن می توانید از دمای اتاقی که کولر گازی در آن نصب شده است با خبر شوید.
    برای نصب کولر گازی خود کافیست با متخصصان تهران سرویس آنلاین در تماس باشید.

    دکمه پلاسما :

    بعضی از کولر گازی‌ها دارای فیلترهای تصفیه هوا می‌باشند. این فیلترها انواع مختلفی دارند و به دلیل جلوگیری از انتشار آلاینده‌ها در هوا در کولر گازی تعبیه می‌شوند.

    این فیلتر با حذف عوامل آلرژی‌زا، باکتری‌ها، ویروس‌ها، قارچ‌ها، بوهای نامطبوع و گرد و غبار، هوای اتاق را به طور کامل تصفیه و مطبوع می‌کند.

    دکمه روشن و خاموش کردن فیلتر پلاسما به شما این قابلیت را می‌دهد که این گزینه را روشن و خاموش کنید. مثلا اگر در اتاق خانه از یک دستگاه تصفیه هوا بهره می‌برید دیگر شاید کاربرد این گزینه لزومی نداشته باشد و با این دکمه آن را خاموش می‌کنید.

    در نظر داشته باشید هر دستگاه کولر گازی از فیلتر مخصوص به خود بهره می‌برد. پس در زمان تعویض باید نوع متناسب با کولر گازی خود را خریداری کنید.

    دکمه Econo :

    در مدل های اینورتر دار از دکمه اکو برای فعال کردن حالت صرفه جویی در مصرف انرژی استفاده می شود. این دکمه در ریموت کنترل کولر گازی های ال جی با نام E/ saving و در ریموت کولر گازی های سامسونگ با عبارتSmart saver نشان داده شده است.

    دکمه Dimmer :

    با فشردن این دکمه تمام نمایشگرهای پنل داخلی خاموش می شوند و با فشردن هر دکمه دیگری این نمایشگرها مجدداً روشن می شوند.

    دکمه Health :

    این دکمه در همه ریموت ها وجود ندارد و در ریموت کولر گازی هایی که مجهز به حالت سلامت هستند به کار برده شده است. در حقیقت این قابلیت نوعی سیستم ضدعفونی کردن هوا است. با فشردن دکمه health mode که معمولاً با شکل برگ نشانه گذاری شده است این قابلیت فعال می شود. با این تکنولوژی مولکول های اکسیژن یونیزه می شوند و به داخل اتاق پمپاژ می گردند. به این ترتیب هوا ضدعفونی و تمیز می شود. فعال سازی این حالت روی سرما و گرمای کولر تأثیری ندارد و فقط مقدار کمی مصرف برق دستگاه را افزایش می دهد. زمانی که دمای یونیت خارجی کمتر از 4 درجه باشد حتی با فشردن دکمه هم این قابلیت فعال نمی شود.

    دکمه ifeel :

    از این دکمه برای تنظیم دمای خودکار محیط خانه استفاده می شود. با فعال کردن این حالت سنسورها دمای اتاق را تشخیص می دهند و با کم و زیاد کردن دمای کولر اتاق را در دمای مطلوب نگه می دارند.

    دکمه Clean :

    این دکمه در ریموت کنترل برخی برندها نظیر کریر، سامسونگ، گری و غیره وجود دارد. زمانی که این دکمه فشرده شود از رشد باکتری ها در پنل داخلی کولر جلوگیری می شود. زمانی که این قابلیت فعال می شود رطوبت موجود در پنل داخلی گرفته می شود و بوی نامطبوع از بین می رود. از این دکمه فقط در حالت cool یا dry باید استفاده کرد و در حالت های دیگر فعال نمی شود. این تکنولوژی با کلمات دیگری نظیر auto clean, self-clean یا coil dry نیز نشان داده می شود.

    دکمه shortcut کولر گازی :

    در برخی کنترلرهای کولر گازی، دکمه ای با نام short cut یا my mode وجود دارد که درواقع تنظیمات کولر گازی شامل یکی از پنج حالت mode، دما و سرعت فن را ذخیره می کند. برای اینکار زمانی که تنظیمات دلخواه خود را اعمال نمودید، دکمه shortcut کولر یا my mode را برای 3 ثانیه نگه دارید تا تنظیمات ذخیره شوند. اکنون هر زمان که این دکمه را بفشارید، کولر گازی بر روی تنظیمات دلخواه ذخیره شده شما تنظیم می شود.

    آموزش ست کردن کنترل همه کاره کولر گازیراهنمای استفاده از کنترل کولر گازی

    دکمه ها ریموت کولر گازی معنی دکمه های کنترل کولر گازی کاربرد دکمه کولرگازی
    on /off (Start/Stop) روشن و خاموش روشن و خاموش کردن کولرگازی
    mode حالت کار دستگاه عوض کردن حالت کار کولرگازی
    temp دمای دستگاه تنظیم دمای داخلی و کم و زیاد کردن درجه کولرگازی
    fan speed سرعت فن داخلی تنظیم سرعت‌ کم، زیاد و متوسط برای کولرگازی
    turbo / jet cool حداکثر قدرت کار کردن کولرگازی با بیشترین قدرت
    swing سمت باد تعیین جهت باد و بالا پایین شدن دریچه کولر گازی
    timer دکمه تایمر تعیین زمان مشخص برای روشن و خاموش شدن کولر گازی
    set اعمال تنظیمات تنظیم یا کنسل کردن عملکرد تایمر
    sleep / time up زمان استراحت خاموش کردن خودکار کولر گازی
    reset دکمه ریست ریست‌ کردن کولرگازی پس از تعویض باتری یا تنظیم ساعت
    clock دکمه ساعت تنظیم ساعت کولرگازی
    plasma تصفیه کننده هوا تمیز کردن هوا از باکتری و ویروس (پاکسازی هوا)
    eco حالت بهینه کاهش مصرف برق و انرژی کولرگازی
    dimmer بدون نور خاموش کردن پنل نمایشگر کولرگازی
    Auto حالت اتوماتیک تنظیم عملکرد کولرگازی براساس دمای محیط
    fan فن داخلی دستگاه فعالسازی حالت گردش هوا در کولرگازی
    cool  سرماسازی خنک کردن محیط و تولید سرما
    dry حالت خشک یا رطوبت‌ گیر کند کردن فن داخلی جهت گرفتن رطوبت اضافی هوا
    heat قابلیت گرمایش تولید گرما جهت گرم‌ کردن فضای منزل

    فعال و غیرفعال کردن قفل کودک کنترل کولر گازی :

    در بیشتر مدل ها کلید مثبت و منفی را با هم فشار داده و چند ثانیه نگه دارید تا قفل کودک فعال و یا غیرفعال شود.

    نرم افزار کنترل کولر گازی :

    شما در بعضی از کولر گازی‌ها می‌توانید نرم افزار ریموت کنترل کولر گازی را دانلود کنید و کولر گازی را با این نرم افزار از طریق گوشی تلفن همراه کنترل کنید.

    نحوه تنظیم تایمر کولر

    برای تنظیم تایمر کولر گازی، گزینه timer را فشار دهید. امکان انتخاب دو رمان برای روشن یا خاموش شدن دستگاه وجود دارد. ممکن است تنها از یکی از آنها و یا هر دو استفاده کنید. با فشار دادن دکمه set می توانید زمان روشن شدن (ON) و یا زمان خاموش شدن (OFF) را انتخاب کنید. سپس به کمک دکمه های + و – زمان می توانید ساعت دلخواه را تنظیم کنید و در پایان مجددا دکمه set را بفشارید.

    در برخی دیگر از ریموت ها که دکمه set وجود ندارد، نحوه تنظیم تایمر متفاوت است. در این مدل ها در حالتی که ریموت آف می باشد، دکمه تایمر را فشار دهید تا عبارت timer on نمایش داده شود. سپس با دکمه های + و – می توانید زمان روشن شدن کولر را تنظیم کنید. مجددا دکمه تایمر را بفشارید تا تغییرات ذخیره شوند. برای تنظیم زمان خاموش شدن کولر، زمانیکه ریموت روشن است، دکمه تایمر را فشار دهید تا عبارت timer off نمایش داده شود و سپس زمان را تنظیم نمایید و مجددا دکمه تایمر را بفشارید.

    برای پاک کردن تنظیمات تایمر، پس از فشار دادن دکمه timer دکمه clear را فشار دهید. در برخی مدل ها پس از تنظیم timer on یا timer off می توانید یکبار دیگر این دکمه ها را فشار دهید تا تنظیمات پاک شوند.

    برخی دکمه ها که در تنها چند برند دیده می شوند :

    در این بخش تعدادی از دکمه های ریموت کنترل کولر گازی را معرفی می کنیم که در تنها چند برند خاص وجود دارند.

    دکمه dimmer: با فشار دادن این دکمه اطلاعات نمایش داده شده در پنل کولر گازی و صفحه نمایش به طور کلی خاموش شده و با زدن هر دکمه دیگری مجددا ظاهر می گردد.

    دکمه economy یا smart saver: ویژگی صرفه جویی کولر گازی که با اسامی مختلف از جمله economy ،save ،smart saver ،energy saving و… شناخته می شود، سبب کاهش میزان برق مصرفی و قبض برق شما می شود. در این حالت دستگاه پس از رسیدن به دمای تعیین شده به روی فن قرار نمی گیرد. پس از  چند ثانیه کار نکرن فن، دما کم کم افزایش یافته و سبب می شود تا فن به کار افتاده و نیز پس از مدتی کمپرسور برای رسیدن به دمای تنظیم شده به فعالیت بپدازد.

    دکمه quiet: این دکمه تنها در مدل های اینورتر کولر گازی یافت می شود. جهت کنترل صدا و کارکرد آرام دکمه quiet کولر گازی را در حالت دور کمپرسور و نیز فن کم به اجرا در می آورد.

    نحوه تغییر درجه کولر گازی از فارنهایت به سانتیگراد :

    در برخی از برندهای خارجی کولر گازی دما در دو مقیاس سانتیگراد و فارنهایت نشان داده می شود. دمای فارنهایت از سانتیگراد بیشتر است. نحوه تغییر درجه یا دمای کولر از فارنهایت به سانتیگراد یا بلعکس در مدل های مختلف ممکن است متفاوت باشد. بهترین راه مراجعه به دفترچه محصول است. معمولا روشی که در بسیاری از مواقع جواب می دهد این است که در حالت خاموش یا off بودن کولر، به صورت همزمان دکمه mode و فلش پایین یا دکمه کاهش دما را فشار دهید. اینکار سبب تغییر درجه از فارنهایت به سانتیگراد می شود.

    دکمه sleep: این دکمه در برخی مدل های کولر گازی وجود دارد. با فشار دادن آن چراغ sleep بر روی پنل نیز روشن می شود. سپس دمای کولر در حالت سرما هر یک ساعت 1 درجه افزایش یافته و در حالت گرما هر یک ساعت 2 درجه کاهش می یابد. نهایتا پس از 7 ساعت کولر خاموش می شود. این گزینه فقط در دو حالت cool و heat کار می کند. در صورتی که گزینه sleep فعال باشد، شکل یک هلال ماه بر روی نمایشگر ریموت ظاهر می گردد.

    مراقبت از کنترل کننده کولر گازی

    تنها کاری که باید انجام دهید تا مطمئن شوید که کنترل کننده کولر گازی شما برای سال های آینده کار می کند این است:
    آن را در جای خشک داخل خانه خود نگهداری کنید،
    هر از چند گاهی با استفاده از یک پارچه خشک گرد و غبار را پاک کنید و
    هنگامی که کنترلر پاسخ نمی دهد (با استفاده از همان نوع باتری) باتری ها را عوض کنید.
    حتی در موارد بسیار بعید که ریموت شما خراب می شود، جای نگرانی نیست – تمام سیستم های تهویه مطبوع خانگی کریر ایر با پنج سال ضمانت ارائه می شوند.
    آموزش استفاده از کنترلر (مبانی)
    مهم‌ترین دکمه‌های کنترل‌کننده تهویه مطبوع کریر شما، چهار دکمه بالا، پایین و دو طرف دکمه روشن/خاموش (آبی بزرگ در وسط) هستند.
    برای افزایش و کاهش دما، از فلش های بالا و پایین دکمه روشن / خاموش استفاده کنید.
    برای تغییر عملکرد کولر گازی، از دکمه “mode” در سمت چپ دکمه روشن / خاموش استفاده کنید. این به شما امکان می دهد انتخاب کنید که آیا می خواهید تهویه مطبوع اتاق شما را خنک کند، خشک کند یا گرم کند.
    این چهار دکمه عملکردهای اصلی تهویه مطبوع را کنترل می کنند و حتی اگر هرگز دکمه دیگری را لمس نکنید، استفاده از این چهار دکمه شما را در طول سال راحت نگه می دارد. اگر می‌خواهید از سیستم تهویه مطبوع خود بهره بیشتری ببرید و از تمام ویژگی‌های با فناوری پیشرفته آن استفاده کنید، ادامه مطلب را بخوانید!
    نکته: با حالت خودکار، دما را انتخاب می کنید و تهویه مطبوع به طور خودکار خود را تنظیم می کند تا اتاق را در آن دما نگه دارد.
    آموزش استفاده از کنترلر (ویژگی های مفید)
    هر تهویه مطبوع دیواری کریر ایر به گونه ای طراحی شده است که کارآمد، موثر و آسان برای استفاده باشد. برای اطمینان از این موضوع، مجموعه‌ای از ویژگی‌های هوشمند را طراحی کرده‌ایم – که می‌توانید با استفاده از ۹ دکمه در پایین کنترلر خود به آن‌ها دسترسی داشته باشید:
    تاب: یک لوور افقی را راه اندازی می کند که به طور مداوم جهت هوا را تغییر می دهد تا اتاق را بهتر پر کند.
    حالت من: حالت تهویه مطبوع مورد علاقه شما را به یاد می آورد.
    X-ECO: تهویه مطبوع Carrier Air طوری طراحی شده اند که حداقل انرژی را مصرف کنند، اما اگر می خواهید تهویه مطبوع شما حتی کمتر مصرف کند، فقط دکمه X-ECO را برای عملکرد فوق العاده کارآمد فشار دهید.
    رفع: از این دکمه برای تنظیم جهت بالا/پایین کولر گازی خود استفاده کنید.
    اکو – خواب: در آن شب‌های مطبوع تابستان و شب‌های سرد زمستان، ممکن است بخواهید کولر گازی خود را هنگام خواب روشن بگذارید. حالت Eco-Sleep این را آسان‌تر می‌کند – با حفظ بی‌صدا و خودکار دمای یکسان در تمام شب. پس از هشت ساعت حالت خواب خاموش می شود و کولر گازی به طور معمول به کار خود ادامه می دهد.
    تایمر: ممکن است بخواهید 20 دقیقه قبل از بیدار شدن از خواب، کولر گازی روشن شود و خانه را گرم کند. یا شاید بخواهید قبل از اینکه از سر کار به خانه برگردید آن را خنک کنید. برای انجام این کار، از دکمه تایمر استفاده کنید که به شما امکان می دهد به طور خودکار کولر گازی را در یک زمان مشخص روشن / خاموش کنید.
    LED: چراغ LED کولر گازی شما را روشن و خاموش می کند.
    من را دنبال کنید: ریموت‌های هر دو تهویه مطبوع Aura Ultimate و Allure Carrier Air دارای یک سنسور دما هستند که می‌توان از آن برای تنظیم دمای دستگاه استفاده کرد. این بدان معناست که تا زمانی که کنترل از راه دور همراه خود دارید، حتی اگر در طرف دیگر اتاق نشسته باشید یا در حال حرکت باشید، هوای اطراف شما در دمای انتخابی شما خواهد بود.
    قدرت بالا: زمانی که از دویدن به خانه می آیید یا در یک شب سرد زمستانی از در خانه راه می روید، گاهی لازم است اتاق را سریع گرم یا خنک کنید. دکمه پاور بالا را برای یک ثانیه نگه دارید و کولر گازی با حداکثر توان گرم یا سرد می شود تا به سرعت راحت باشید.

    راهنمای استفاده از کنترل کولر گازی سایر برندها :

    نحوه کار با بیشتر کنترل ها شبیه هم بوده  و شما میتوانید در صورت داشتن اطلاعات بالا با تمامی کنترل ها به راحتی کار کنید ، البته ما در ادامه به صورت تصویری نحوه عملکرد کنترل بسیاری از برندهای کولر گازی را برای شما عزیزان آورده ایم ، که میتواند کمک شایانی به شما عزیزان نماید.

    راهنمای استفاده از کنترل کولر گازی

    راهنمای استفاده از کنترل کولر گازی

     

    راهنمای استفاده از کنترل کولر گازی

    راهنمای استفاده از کنترل کولر گازی

    راهنمای استفاده از کنترل کولر گازی

    راهنمای استفاده از کنترل کولر گازیراهنمای استفاده از کنترل کولر گازی
    لینک کوتاه مقاله : https://b2n.ir/e80551

    چقدر از خواند این پست لذت بردید؟

    4 0 / 5. 0

    • کلمه heat یا heater که در ریموت کنترل کولر گازی معمولا با نماد خورشید نمایش داده می شود، دقیقا برعکس حالت cool عمل میکند که بدون توجه به دمای محیط دما را پایین و فضا را خنک می کند و مناسب فصول گرم و زمان هایی که دما خیلی بالا می رود، است. با فشردن این دکمه، کولر گازی مورد استفاده روی تنظیمات heat قرار می گیرد و به جای باد خنک و سرد، باد گرم از پشت کولر گازی بیرون می آید و فضای مورد نظر را با بالا بردن دما گرم می کند.

      • دکمه Heat یا Heater معولا با نماد خورشید نمایش داده می شود اما همه کولر ها این گزینه را ندارند.دکمه heat کولر گازی دقیقا برعکس دکمه cool است. وقتی کولر گازی را روی تنظیمات Heat قرار می دهید، به جای باد سرد، باد گرم از پشت کولر خارج می شود و خانه را گرم می کند. فصل مناسب برای استفاده از حالت heat کولر گازی فصل زمستان است.

    • سلام روز بخیر یک نکته ی مهم که شاید برخی ها بخوان بدونن این هست که بعضی مواثع کول رگازی میر روی حالت قفل که اینجوری باید خارج بشه :
      دکمه‌های Timer on و Timer off برای ۳ ثانیه باهم فشار بدید کولر گازی از حالت قفل درمیاد اگر نشد دو روش بعدی رو امتحان کنید
      فشار دادن همزمان دکمه‌های direct و Swim به مدت ۳ ثانیه
      نگه داشتن دکمه Temp همراه با دکمه + به مدت ۵ ثانیه.

    • Dimmer در بعضی از کولر گازی ها موجوده که به معنی خاموش کردن صفحه ی نمایشگر دستگاه است

    • سلام من یک کولر گازی ال جی داریم تنظیمات رو ست کردم ولی دکمه shortcut کولر گازی رو نزدم تا الان که دستگاه داره درست کار میکنه اگر این دکمه رو نزنیم مشکلی براش پیش میاد ؟

    • سلام روز بخیر الان من تنظیمات دلخواهم رو بر روی کولر ست کردم ولی دکمه shortcut کولر گازی رو پیدا نمیکنم ارگ اونرو نزنم باز احتمال داره به تنظیم قبل برگرده ؟

    • سلام روز بخیر این طور ک من متوجه شدم دکمه shortcut کولر گازی همون دکمه ی MY MOFE هست درسته ؟

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    تماس با کارشناس