لوله کشی کولر گازی

  • لوله کشی کولر گازی (Air conditioning piping) امروزه که استفاده از کولرهای گازی بیش از قبل مورد توجه و استقبال مردم قرار گرفته نیاز مردم به شرکت های ارایه دهنده خدمات کولر گازی و سایر سیستم های مطبوع بیش از قبل احساس می شود.همانگونه که مستحضرید  پیش از نصب کولر گازی باید عملیات لوله کشی و اتصال دو یونیت داخلی و خارجی با استفاده از لوله های مسی مناسب انجام شود.
    تمامی خدمات کولر گازی اعم از لوله کشی، کابل کشی، انجام عایق و پرایمر لوله ها، نصب دو یونیت داخلی و خارجی و سایر خدمات مربوط به نصب، سرویس و تعمیر کولر گازی توسط کارشناسان مجاز گروه فنی مهندسی تهران سرویس آنلاین به صورت شبانه روزی در سراسر تهران انجام می شود.

    نصب کولر گازی :

    اگر شما کولر گازی خود را خریداری کرده و برای نصب آن نیازمند یک کارشناس متخصص با سابقه کاری بالا در زمینه نصب انواع برند کولر گازی در تهران هستیم، باید این مژده را به شما عزیزان بدهیم که گروه فنی مهندسی تهران سرویس آنلاین با بیش از ۱۵ سال سابقه در زمینه ی نصب انواع برند کولر گازی آماده خدمت رسانی به شما عزیزان می باشد.
    تمامی خدمات نصب کولر گازی با کمترین نرخ در تهران و ارائه فاکتور ضمانت برای نصب در کمتر از یک ساعت در سراسر تهران قابل اجرا می باشد.

    انجام لوله کشی کولر گازی :

    تهران سرویس آنلاین با داشتن بیش از 100 نصاب ماهر در زمینه نصب کولر گازی ،لوله کشی و سایر خدمات مربوط به لوله کشی های توکار  و روکار آماده خدمت رسانی به شما مشتریان عزیز میباشد.
    برای مشاوره و هماهنگی بازدید کارشناسان با یکی از شعب تهران سرویس آنلاین تماس حاصل نمایید.
    ما مفتخریم که ارزان ترین و با کیفیت ترین خدمات کولر گازی را در سطح تهران به شما مشتریان عزیز ارائه دهیم.
    رضایت را با ما تجربه کنید.

    آشنایی با انواع کولر گازی:

    اگر شما مقالات قبلی ما در زمینه معرفی انواع کولر گازی را مطالعه کرده باشید، به خوبی می دانید که کولر گازی از لحاظ نصب و قرار در ساختمان در دو دسته یک تکه و دو تکه تقسیم بندی می شود.

     کولر گازی های یک تکه :

    شامل کولر گازی های پنجره ای و ایستاده هستند، کولر گازی ها برای نصب نیازمند لوله کشی نبوده و تنها با قرارگیری یونیت در درست ترین مکان و فقط اتصال سیم برق می توان از آنها استفاده کرد.

     کولر گازی دو تکه:

    این کولر گازی ها که امروزه بیشترین سهم فروش در بازار را به خود اختصاص داده‌اند، شامل دو یونیت داخلی و خارجی می باشد. که برای نصب این کولر گازی ها لازم است، با استفاده از دو لوله مسی جریان مناسب برای انتقال گاز مورخ از یونیت داخلی و خارجی فراهم شود، که برای لوله کشی این کولرها  از لوله های مسی در سایزهای مختلف استفاده می شود .

    نکته:

    قبل از نصب کولر گازی بهترین مکان برای نصب و قرارگیری یونیت داخلی و خارجی را انتخاب کنید، چرا که هرچه  متراژ لوله کشی بین یونیت داخلی و خارجی کمتر باشد عملکرد دستگاه شما بسیار  بهتر خواهد بود.

    مراحل لوله کشی کولر گازی::

    برای لوله کشی کولر گازی ما نیازمند لوله متناسب با ظرفیت کولر گازی، خم کن ، آچار فرانسه، وسایل مربوط به جوشکاری، کپسول گاز و وکیوم هستیم.
     قبل از انجام لوله کشی لازم است که نصاب مورد نظر سر با بررسی تمامی عوامل نسبت به خرید متراژ مناسبی است لوله متناسب با ظرفیت کولر گازی اقدام کند.

    تمامی لوله ها باید با استفاده از عایق و پرایمر پیچیده شده تا کمترین آسیبی به لوله ها نرسد، و از ورود گرد و غبار به داخل لوله ها جلوگیری شود.
    برای رد کردن لوله ها از قسمت های درونی ساختمان باید با استفاده از ابزار مناسب سوراخهای متناسب با سایز لوله در دیوار ایجاد شده تا لوله ها بدون هیچگونه خم و شکستگی از محل مورد نظر عبور کنند.
    لوله های کولر گازی به جهت برقراری ارتباط بین دو یونیت داخلی و خارجی چی کشیده شده که از درون آن گاز مبرد از کمپرسور داخلی منتقل می شود.
    در هنگام لوله کشی ما از دو سایز لوله برای رفت و به دیگر در جهت برگشت استفاده می کنیم که سایز هر یک از این لوله ها با توجه به ظرفیت کولر گازی طبق جدول زیر تعیین می شود.
    توجه داشته باشی لوله کشی یکی از اساسی ترین کارهای پیش از نصب کولر گازی محسوب می شود چرا از بروز هرگونه اشتباه و خطا در هنگام لوله کشی منجر به نشت گاز و خرابی های مربوط به آن می شود.

    نکته :

    حتما قبل از انجام عملیات لوله کشی  انتهای لوله ها را با استفاده از مهره های مخصوص بسته و از نفوذ گرد و خاک و کثیفی به داخل آنها جلوگیری نمایید.

    قیمت و ضخامت لوله ها :

    با توجه به جدول زیر شما مورد نظر سایز لوله های مورد استفاده را سوال کنید، چرا که برخی افراد سودجو برای سود بیشتر از لوله های سایز کوچک به جای سایز مناسب استفاده کرده که این امر سبب پارگی و شکستگی لوله در مدت زمان بسیار کوتاه میشود.
    در نظر داشته باشید کمترین میزان لوله برای نصب با احتساب تله روغن ن برای هر دستگاه نباید کمتر از ۵ متر لوله باشد.
    کمتر بودن میزان لوله کشی در هنگام نصب باعث فشار آمدن به کمپرسور دستگاه شما می شود، این نکته در زمان لوله کشی افقی مقداری بیشتر از ۵ متر باید رعایت شود.

    خم کردن لوله ها در هنگام نصب :

    برای خم کردن لوله ها حتماً از بنر و یا خم کن پنوماتیک استفاده کرده چرا که امکان شکستن و ایجاد درد در لوله مسی را به حداقل می رساند.

    عایق کاری لوله مسی :

     یکی از مهم ترین قسمت ها در هنگام لوله کشی استفاده از عایق برای جلوگیری از اتلاف انرژی در میله های مسی در این مرحله قایق را با استفاده از چسب مخصوص سوس به دور لوله ها می پیچیم.
    برای مطالعه مقاله علت گرم نکردن کولر گازی اینجا کلیک کنید.

    لوله کشی کولر گازی

    جوشکاری لوله مسی

    برای اتصال لوله های مسی به یکدیگر با استفاده از ابزار جوشکاری باید طوری عمل کنید، که هیچ گونه نشتی در بین لوله ها وجود نداشته باشد در هنگام اتصال دو لوله باید از گشاد کن لوله استفاده شود.
    تا جای ممکن سعی کنید لوله های کولر گازی را به صورت یک تکه را کرده بعد از انجام جوشکاری بپرهیزید.
    حداقل امکان در زمان جوشکاری لوله ها از نقره مربوط به استفاده کنید تا کیفیت کار خود را بالا ببرید.
    برای مطالعه مقاله جمع کردن گاز کولر گازی اینجا کلیک کنید.

    انتخاب سایز مناسب لوله کولر گازی :

    در جدول زیر می‌توانید سایز لوله مسی کولر گازی در انواع برندها را مشاهده کنید:

    لوله کشی کولر گازی

    سایز لوله مسی کولر گازی اوجنرال :

    سایز لوله مسی کولر گازی هایسنس، گری، جنرال و میدیا

     

    لوله کشی کولر گازی

    لوله خروجی آب :

     لوله خروجی آب برای خارج شدن رطوبت و تخلیه آن از یونیت داخلی به خارجی در نظر گرفته می شود ،که از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است ،چرا که انجام نادرست عملیات لوله کشی برای خروج آب باعث نشتی آب از پنل داخلی می شود.

    مراحل نصب لوله خروجی آب :

    شلنگ تخلیه آب در دریچه سمت چپ و یا سمت راست قسمت پایینی پنل داخلی نصب شود، در نظر داشته باشید، که شلنگ تخلیه حتما باید زیر لوله های سرد کننده و تابلوهای برق قرار گیرد سیم شلنگ تخلیه آب باید به سمت خارج باشد. تا آب در داخل یونیت جمع شده و به محیط اتصال پیدا نکند.

    برای خروج آب از یونیت داخلی در در برخی دستگاه ها متناسب با صلاحدید نصاب کولر گازی پمپ تخلیه درین در نظر گرفته می شود، تا تمامی رطوبت گرفته شده از محیط به درستی به خارج منتقل شود. سایز لوله های درین دستگاه برای نوع کمپرسور متفاوت است ، با این تفاوت که لوله های تخلیه درنگ از جنس پلاستیکی بوده و بهترین کار انتخاب یک مسیر کوتاه برای انتقال آب به خارج از پنل داخلی میباشد.

    مشکلات رایج در لوله کشی توکار کولر گازی  :

    1.  شکستگی و بروز نشتی از دو سر انتهای کار که در بیرون قرار گرفته
    2.  گرفتگی لوله های برنج و آب ریزی از یونیت داخلی
    3.  انتخاب نادرست سایز لوله با توجه به دستگاه کولر گازی
    4. انتخاب اشتباه ظرفیت با توجه به متراژ مورد نظر

    لوله کشی توکار کولر گازی با توجه به تمام ظرافت و زیبایی هایی که دارد در برخی مواقع مانند مثال های زده شده باعث بروز مشکل برای افراد می شود که در هنگام بروز این مشکلات به ناچار باید یا تمام لوله کشی ها عوض شده و یا بدون در نظر گرفتن لوله کشی قبلی به صورت روکا مجدد لوله کشی انجام شود .

    مزایای انجام لوله کشی توکار :

    1.  کاهش مصرف برق
    2.  زیبایی ظاهری و قابلیت هماهنگی با دکوراسیون داخلی
    3.  آلودگی  صوتی  کمتر
    4.  اشغال فضای کمتر

    با توجه به مزایای انجام لوله کشی توکار کولر گازی برای مواجه نشدن با مشکلات نصب توکار لوله کشی ها باید از نصاب های معتبر استفاده شود.

    لینک کوتاه مطلب :https://b2n.ir/f16240

    • انواع لوله

      اساساً دو نوع لوله وجود دارد که عبارتند از نوع سخت و نرم.

      مس سخت کشیده

      این نوع لوله سفت، سخت و سفت است. به راحتی خم نمی شود و نباید خم شود. اتصالات برای به دست آوردن پیکربندی مورد نیاز برای نصب استفاده می شود. طول معمولاً در دسترس 10 فوت یا 20 فوت است. سه وزن استاندارد با ضخامت دیواره های مختلف برای هر نوع وجود دارد. نوع K ضخیم ترین لوله دیواری را دارد و به دنبال آن نوع L و نوع M قرار دارند. اگر به لوله فشار بالاتر نیاز دارید، باید از نوع ضخیم تر استفاده کنید تا اطمینان حاصل شود که می تواند فشار مبرد را تحمل کند. قطر خارجی نوع L معمولاً از 3/8 اینچ شروع می شود و سپس 1/2 اینچ، 5/8 اینچ، 3/4 اینچ، 7/8 اینچ، 11⁄8 اینچ، 13⁄8 اینچ، 15⁄8 اینچ، 21⁄8 8 اینچ و 25⁄8 اینچ.

      مس نرم

      مس نرم انعطاف پذیر است و در رول های 25 فوتی یا 50 فوتی عرضه می شود. قطر بیرونی معمولی از 1/8 اینچ تا 13/8 اینچ متغیر است. علامت گذاری ACR روی لوله انجام می شود تا نشان دهد که برای اهداف تهویه مطبوع و تبرید استفاده می شود. در حین تولید، این قطعات تمیز و آبگیری می شوند تا رطوبت از لوله خارج شود. سپس قبل از پوشاندن با گاز نیتروژن پر می شود.

      عایق کاری و احتیاط

      به منظور جلوگیری از جذب گرمای غیر ضروری از محیط توسط مبرد، لوله مسی بین اواپراتور و کمپرسور در سمت فشار پایین سیستم عایق بندی می شود. از این رو می توانید ببینید که مواد عایق برای این منظور به دور لوله های مسی پیچیده شده است. همچنین برای جلوگیری از تراکم روی لوله ها است.

      هنگام برش لوله به طول مورد نیاز، مطمئن شوید که از ابزار مناسبی مانند لوله برش استفاده می کنید. سوراخ های داخل لوله که در نتیجه برش ایجاد شده است باید از لوله جدا شود زیرا این آلودگی ها بر جریان لوله تأثیر می گذارد. مبرد و همچنین بر عملکرد سیستم تأثیر می گذارد.

      در صورت نیاز به خم شدن، توجه داشته باشید که فقط نوع مس نرم را می توان خم کرد. از فنرهای خمش لوله مناسب برای جلوگیری از صاف شدن یا پیچ خوردگی استفاده کنید.

      هنگامی که نیاز به لحیم کاری یا لحیم کاری است، مطمئن شوید که برای انجام این کار آموزش دیده اید و به شدت به دستورالعمل های سازنده پایبند باشید.

      هنگامی که ذرات در هوا در نتیجه عمل شما منتشر می شوند از محافظ چشم استفاده کنید.

      هنگامی که در حال انجام فرآیند آنیلینگ هستید که در آن لوله را گرم می‌کنید و اجازه می‌دهید به آرامی خنک شود، اطمینان حاصل کنید که از شعله شعله‌ور در فاصله 1 فوتی در هر بار استفاده می‌کنید و حرارت را در یک مکان متمرکز نکنید.

      اطمینان حاصل کنید که محل کار به خوبی تهویه می شود، به خصوص زمانی که بخار در نتیجه کار شما منتشر می شود. گاز و چسب بیش از حد تنفس نکنید.

    • لوله مسی یکی از قطعاتی است که در سیستم تهویه مطبوع و مبرد مورد نیاز است. این لوله به عنوان مسیری برای جریان مبرد بین اجزای سیستم و جلوگیری از خروج آن به اتمسفر استفاده می شود. اندازه، طرح نصب و اتصالات باید به درستی انجام شود تا اطمینان حاصل شود که سیستم به طور موثر اجرا می شود.

      در هنگام نصب، بسیار مهم است که از ورود رطوبت، کثیفی و سایر آلاینده ها به سیستم جلوگیری شود. این ذرات خارجی عملکرد سیستم را تحت تاثیر قرار می دهند و حتی ممکن است به برخی از قطعات آسیب وارد کنند.

      در طول تولید لوله مسی، داخل لوله قبل از آب بندی در دو انتها تمیز و خشک شده است تا از باقی ماندن آن اطمینان حاصل شود. باید بررسی کنید که مبردی که قرار است استفاده شود با مس واکنش نمی دهد. مبرد آمونیاکی با مس واکنش می دهد، بنابراین نباید از آن استفاده کرد. در عوض، باید از نوع لوله فولادی ضد زنگ استفاده شود.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    تماس با کارشناس